Primarul municipiului Giurgiu felicitat de conducerea Clubului Astra Giurgiu

Primarul municipiului Giurgiu felicitat de conducerea Clubului Astra Giurgiu

Primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, a primit astăzi, cu ocazia aniversării a 49 de ani, o vizită surpriză. Printre invitaţii de marcă s-au numărat preşedintele Clubului Astra Giurgiu, Narcis Răducan, dar şi managerul general, Gabriel Cazan. Cei doi au ţinut să îl felicite personal şi să îi aducă un cadou personalizat, respectiv o minge cu semnăturile jucătorilor, o cană personalizată, dar şi un tricou Astra Giurgiu inscripţionat cu numele edilului şi numărul 13, ziua sa de naştere.

Primarul Barbu a primit cu mult entuziasm cadoul oferit de conducerea Clubului Astra Giurgiu, dar mai ales vizita preşedintelui Răducan cu care a discutat şi despre planurile de dezvoltare ale oraşului, dar şi despre modul în care municipalitatea poate veni în sprijinul clubului.

Edilul şef a fost plăcut surprins de vizită dar şi de cadourile primite, promiţând că va purta tricoul primit chiar pe stadion, la vară, la unul dintre meciurile astralilor. Primarul este un adevărat susţinător al echipei giurgiuvene, fiind nelipsit de la meciurile Astrei Giurgiu, ceea ce le recomandă şi celorlalţi suporteri adevăraţi, să vină pe stadion şi să-şi susţină echipa favorită din tribune.

Ultima modificare: 14.11.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Sprijin financiar pentru Festivalul International al Teatrelor Dunarene, apreciat de conducerea Teatrului „Tudor Vianu”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.